8Dec

Uiteindelijk ook uren vertraging Pride of Hull

8-12-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Eerder werd gemeld dat de Pride of Hull vanochtend met een uur vertraging in Hull aankwam. De Pride of Hull was toen inderdaad in Hull en zou bij het aanmeren assistentie van 3 sleepboten krijgen. Deze sleepboten bleken echter niet genoeg.

Door de harde wind en de lage waterstand was de bemanning bang dat het schip schade op zou lopen bij het aanmeren. Daarom werd besloten om buiten de haven te wachten tot de wind minder werd en het water hoger kwam.

Uiteindelijk kon het schip om 18.15 Nederlandse tijd aanmeren aan de steiger bij Hull. Dit betekent een vertraging van ruim 9 uren. Het schip zal vanavond met een vertraging van 2 uren richting Nederland vertrekken.

Dit probleem zal zich waarschijnlijk de komende dag niet meer voordoen, omdat het front zich verder naar het Westen verplaatst. Toch dienen reizigers ook op het traject Rotterdam – Hull rekening te houden met vertraging.

Bronnen: Marinetraffic, BBC NewsTags: , , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen