[Foto’s] Aankomst nieuwe schepen van Doeksen in Harlingen

Vandaag zijn de nieuwe autoveerboten van Rederij Doeksen gearriveerd in Harlingen. De schepen zijn vanuit Vietnam per zwareladingschip naar Den Helder getransporteerd. Vanochtend vroeg heeft het schip zich af laten zinken, waarna sleepboten de veerboten verder gevaren hebben naar Harlingen.

Tussen 18:00 en 18:30 liepen de schepen Harlingen binnen.

De Willem de Vlamingh (Bouwnummer 388) en de Willem Barentsz (Bno 387) zullen afgebouwd worden in Harlingen onder eigen beheer van Rederij Doeksen. Zo moeten de hoofdmotoren nog geplaatst worden en zijn er nog diverse afbouwwerkzaamheden. De Willem de Vlamingh is reeds het meest gevorderd in afbouw.

Fotoalbum aankomst nieuwe schepen Doeksen 29-5-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *