15Dec

MS Midsland korte tijd vast op zandbank

15-12-2010 door Redmer van der Meer (admin)

Gisteravond heeft het MS Midsland korte tijd vastgezeten op een zandbank. Het schip kwam snel weer los, want door achteruit te slaan kon het op eigen kracht loskomen. Waar het schip vastgezeten heeft, is niet bekend, maar dit is waarschijnlijk bij de Richel geweest . Wat de exacte oorzaak is, is niet bekend, maar is waarschijnlijk een stuurfout. Of er schade aan het schip is, is niet bekend. Het schip hoeft in ieder geval niet naar de werf voor reparatie en zal volgens dienstregeling blijven varen.

Het MS Midsland vaart tijdelijk op de dienst Harlingen – Vlieland v.v., omdat het MS Vlieland met technische problemen in Harlingen ligt. Waarschijnlijk heeft het een gebroken schroefas.Tags: , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Één reactie op “MS Midsland korte tijd vast op zandbank”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen