11Dec

Problemen met MS Vlieland

11-12-2010 door Redmer van der Meer (admin)

Het MS Vlieland heeft gisteren vertraging opgelopen door een onbekende waarschijnlijk technische oorzaak. De Vlieland voer met de middagdienst al met vertraging en was uiteindelijk rond 22.00 pas op Vlieland, terwijl dat normaalgesproken 20.30 is. In een Twitter-bericht wordt gemeld dat de Vlieland problemen had met het aanmeren.

Vanochtend vlak voor 6 uur is ze vertrokken richting Harlingen voor reparatie. Rond 7.30 meerde de Vlieland af in de Nieuwe vissershaven in Harlingen. Deze vaart is uitgevoerd zonder passagiers, want de Vlieland heeft niet aangemeerd bij de terminal in Harlingen.

De dienst is overgenomen door het reserveschip van Rederij Doeksen, het MS Midsland en zal dit de komende dagen blijven doen. Het is (nog) niet bekend hoe lang de Midsland de dienst zal uitvoeren.

Bronnen: Het Ommetje, Marinetraffic, Twitter.Tags: , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen