12Apr

Ontruiming DFDS Felison terminal door verdacht object

12-04-2014 door Redmer van der Meer (admin)

Gistermiddag moest de Felison-terminal in IJmuiden ontruimd worden omdat er achtergelaten – verdachte – bagage gevonden was. De check-in van het schip werd stilgelegd. Tegenover dichtbij.nl laat een woordvoerder van de Marechaussee weten dat het een standaardprocedure is:

Als er bagage achterblijft start er een speciale procedure en een onderdeel daarvan is dat het gebouw ontruimd wordt

Na onderzoek met een o.a. een snuffelhond werd het gebouw weer vrijgegeven. De Princess Seaways liep een halfuur vertraging op door de ontruiming. Het schip vertrok om 18.00 in plaats van 17.30. Het schip kwam zonder noemenswaardige vertraging aan in Newcastle.

Bronnen: Dichtbij.nl, IJmuidenenzo.nlTags: , , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen