27Mar

[Foto’s] Proefvaart Rottum na refit

27-03-2012 door Redmer van der Meer (admin)

Veerboot Rottum maakte vandaag een proefvaart na de grondige refit van het schip. Op 29 augustus 2011 arriveerde de Rottum bij de werf in Delfzijl. Aankomende vrijdag zal de refit feestelijk afgerond worden met een “tewaterlating” door mevrouw Jenny van der Veer – Vera bij de KNS-werf in Delfzijl.

Proefvaart Rottum Bas Spruit 1

Vandaag vond de proefvaart van de Rottum plaats. Na de grondige refit worden alle systemen getest. Aanstaande vrijdag wordt het schip met een 'tewaterlating' een goede vaart gewenst. Foto Bas H.F. Spruit

Fotoalbum proefvaart Rottum na de refit

Foto’s Bas H.F. Spruit bij de splitsing van het Nieuwe naar Oude Eemskanaal.Tags: , , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen