[Foto’s] Winkel Parlevinker officieel geopend

Opening Parlevinker Doeksen

De opening van de Parlevinker in de terminal van Rederij Doeksen door Paul Melles

Vandaag is de nieuwe winkel in de terminal van Rederij Doeksen geopend. De winkel draagt de naam Parlevinker, welke afgeleid is uit de kruideniers die in het verleden in kleine scheepjes andere schepen bevoorraden.

In de winkel kunt u terecht voor o.a. klein speelgoed, cranberryproducten, kranten, tijdschriften, boeken en bloemen. De winkel is in de winter op de drukste dagen geopend. In de zomer zal de winkel vaker open zijn, de openingstijden vindt u op de website van Rederij Doeksen.

Paul Melles, directeur van Rederij Doeksen, opende vanmiddag de Parlevinker officieel. Officieus was de winkel vorige week donderdag al open gegaan. Melles feliciteerde zijn medewerkers die de winkel gaan exploiteren.

De opening van de Parlevinker is onderdeel van het verbeteren van de veerbootterminal in Harlingen. De verbouwing van de terminal is in februari van dit jaar begonnen en zal volgend jaar voltooid worden met onder andere het plaatsen van automatische toegangspoortjes en kaartjesautomaten.

Opening Parlevinker Doeksen
De opening van de Parlevinker in de terminal van Rederij Doeksen door Paul Melles

Foto’s Parlevinker in de terminal van Rederij Doeksen

Bron: Rederij Doeksen

1 thought on “[Foto’s] Winkel Parlevinker officieel geopend

  1. Zijn de Terschellinger en Harlinger ondernemers blij mee dat een rederij ook in deze sector wil kersen plukken. Net zoals trouwens in de horeca. Met in Harlingen restaurant De oude ringmuur en op Terschelling met restaurant De Loods.
    Hoe heette dat rupsje ook alweer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *