[Foto’s] Nieuwe bar op veerboot Friesland

Nieuwe bar veerboot Friesland

Nieuwe bar veerboot Friesland

De barsalon van de veerboot Friesland heeft bij de afgelopen werfbeurt een vernieuwing ondergaan. In de nieuwe stijl sluit de barsalon beter aan bij de wensen van de klant. Dit past binnen het nieuwe concept van de catering van Rederij Doeksen.

De Friesland heeft van 4 tot en met 25 januari op de werf gelegen in Harlingen. De verbouwing van de bar van het MS Friesland liep enige vertraging op, want deze is uiteindelijk pas de tweede week van februari opgeleverd.

Nieuwe bar veerboot Friesland
Nieuwe bar veerboot Friesland

Fotoalbum

2 thoughts on “[Foto’s] Nieuwe bar op veerboot Friesland

  1. Tja alleen die kerel achter de bar is nog vertrouwd, voor de rest heeft het niks meer met een scheepsbar te maken. Ik vind het lelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *