15Oct

Foto-expositie Tegenpolen op veerboten Rederij Doeksen

15-10-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Aan boord van de Vlieland en Friesland van Rederij Doeksen zal een jaar lang een foto-expositie over de Noord- en Zuidpool getoond worden. De foto’s zijn gemaakt door Sacha de Boer en Raymond Rutting. Sacha de Boer bezocht de Noordpool en Raymond Rutting de Zuidpool. De foto-expositie is vanaf 10 oktober te zien aan boord van de schepen.

De foto-expositie is klimaatneutraal opgezet. De verdiensten uit de expositie en het bijbehorende boek tegenpolen komen ten goede aan het biogasproject FairClimateFund in India. Met het geld worden biogasinstallaties gebouwd voor de arme families in een van de meest onderontwikkelde gebieden van India. Met deze installaties kunnen straks 18.000 gezinnen koken. Het gebruik van deze installaties levert minder CO2-uitstoot op, waardoor er CO2-rechten worden opgebouwd, waardoor de expositie zelf ook klimaatneutraal is.

Fotoexpositie tegenpolen

Fotoexpositie tegenpolen aan boord van de Vlieland

Bron: Rederij DoeksenTags: , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

3 reacties op “Foto-expositie Tegenpolen op veerboten Rederij Doeksen”
 1. joke rijneveen

  Graag zou ik willen weten wie de fotograaf is van de foto’s die nu, 24 oktober, 2011, op de veerboot van Harlingen naar Terschelling hangen. Met name de foto van de ondergelopen Wierschuur is intrigerend. Wie heeft deze foto gemaakt? En was het water echt zo ver over het land gestroomd?
  met vriendelijke groet,
  Joke Rijneveen

  Reply
  1. Redmer van der Meer (admin) Post author

   Ik neem aan dat dit foto’s zijn die al langer op de Friesland hangen? Ik denk dat u voor deze vraag het beste terecht kunt bij Doeksen zelf: info@rederij-doeksen.nl.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen