19Apr

Doeksen neemt vernieuwd buffet Midsland en servicebalie in gebruik

19-04-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Rederij Doeksen heeft vandaag de nieuwe servicebalie in de terminal in Harlingen in gebruik genomen. Daarnaast zal dit weekend het vernieuwde zelfbedieningsbuffet op de Midsland in gebruik worden genomen.

De oude loketten in de terminal in Harlingen zijn vervangen door een nieuwe, moderne halfronde balie met 4 loketten. De nieuwe loketten zijn aangelegd binnen het project van het vernieuwen van de terminals. Aan de nieuwe loketten zullen alle lokethandelingen, dus ook kaartjes en informatie over het openbaar vervoer, geregeld kunnen worden. Daarnaast is er een loket aangepast om ook rolstoelgebruikers te kunnen bedienen. In dit najaar zal het project voltooiing vinden met het uitbreiding van Grand Café Promenade.

Na de aanpassingen aan de horeca op de Vlieland en de Friesland is nu ook de Midsland vernieuwd. Op de Friesland werd de bar verbouwd en op zowel de Friesland en Vlieland is het buffet veranderd om producten aan te bieden die meer aansluiten bij de wensen van de klant, zoals nieuwe koffiemachines. Het verouderde buffet op de Midsland wordt nu geheel vernieuwd, waardoor de gasten nu zichzelf volledig kunnen bedienen. Voorheen moest het personeel veel handelingeen verrichten, wat voor opstoppingen zorgde. Ook de keuken is verbouwd, waardoor het geheel voldoet aan de laatste eisen op het gebied van ARBO en HACCP (hygiëne en gebruik). Vanaf het paasweekend zal het nieuwe buffet geheel operationeel zijn.

Bron: Rederij DoeksenTags: , , , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

7 reacties op “Doeksen neemt vernieuwd buffet Midsland en servicebalie in gebruik”
 1. @edgar

  zeuren om het zeuren.

  Stel je toch eens voor dat iemand wat over EVT zegt, want die zijn wel zo goed.

  Reply
 2. Hans

  Mooi, ben ik niet de enige die de saucijzenbroodjes van Doeksen minder dan die van de EVT vond 😉

  Reply
  1. Edgar

   idd, maar de EVT heeft ook dingen die niet zo lekker zijn. Maar het op hun bootje niet zo duur als bij doeksen! Wel durfen reageren onder je eigen naam he!

   Reply
   1. @edgar

    Hoeveel schepen heeft Doeksen en hoeveel heeft EVT er? Heeft EVT ook terminals? Heeft EVT een vaar plicht?

    Ik vindt het een verschil van niks! Maar zoals ik al zij over EVT mag je niks kwaads zeggen alleen over Doeksen want o wat is EVT toch goed.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen