3Feb

EVT gaat achterstallige betalingen toeristenbelasting oplossen

3-02-2014 door Redmer van der Meer (admin)

Rederij EVT heeft deze week een afspraak met de gemeente Terschelling om een oplossing te vinden voor de uitstaande schulden van de toeristenbelasting. Het zou gaan om ca. 35.000 euro die nog aan de gemeente Terschelling betaald moeten worden. EVT kon deze betalingen eerder niet doen vanwege de penibele financiële situatie en de onzekerheid of er nog doorgevaren kon worden.

EVT heeft inmiddels wel zekerheid om in 2014 ook weer afvaarten te kunnen verzorgen. Rederij EVT heeft van de minister nog geen officiële uitnodiging gekregen voor een gesprek. EVT is er wel van overtuigd dat er deze week een contructief voorstel zal komen om rond de tafel te gaan zitten. Rederij EVT wil graag een gesprek met de minister aangaan en voorziet oplossingen. Wél wil Rederij EVT de tijd krijgen om eventuele extra afvaarten invulling te kunnen geven. Rederij EVT heeft ook ambitie om te groeien, maar heeft daarvoor ook mogelijkheden nodig. Rederij EVT hoopt met de uitspraak van het Hof meer ruimte te krijgen van de overige partijen.

Bron: Omrop FryslânTags: , , , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

4 reacties op “EVT gaat achterstallige betalingen toeristenbelasting oplossen”
  1. Leen

   Vanochtend stond de uitgeklede versie van de dienstregeling naar Vlieland van Doeksen op de site. Nu de uitgebreide.

   Reply
 1. Leen

  Ja Redmer inderdaad die link. Vanochtend stond er naar Vlieland een dienstregeling op waar de Vlielanders niet blij van zouden worden. Even later is die er weer van af gehaald.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen