Speciale tijden bij Stena Line met Olympische Spelen

Stena Line London 2012

Stena Line London 2012

Stena Line London 2012
Stena Line London 2012
Tijdens de olympische spelen in Londen dit jaar zal Stena Line een aangepaste dienstregeling varen. ‘s Ochtends kunnen passagiers eerder van boord en per aansluitende trein rechtstreeks naar het olympische terrein reizen. Ook vertrekt de boot ‘s avonds later uit Harwich. De spelen vinden plaats tussen 27 juli en 12 augustus. Stena Line houdt de veranderde tijden voorlopig nog onder voorbehoud.

Normaal vaart Stena Line om 22.30 uit Hoek van Holland en laat de passagiers om 6.30 ontschepen in Harwich de volgende morgen. Deze ontschepingstijd zal vervroegd worden tot 5.45, waarna er een aansluitende rechtstreekse trein naar het olympisch stadion rijdt. Deze trein arriveert daar om 7.50.

De avondafvaart vanuit Harwich wordt ook gewijzigd. De Stena Hollandica zal tijdens de olympische spelen om 24.00 in plaats van 23.15 uit Harwich vertrekken. De aankomsttijd in Hoek van Holland blijft gelijk, om 7.45.

De vaartijden van de dagafvaarten van de veerboten van Stena Line blijven ongewijzigd. Stena Line hoopt met de aangepaste dienstregeling meer reizigers te trekken, vooral dagjesmensen die zo een nacht in een hotel in Londen kunnen ontwijken.

Stena Line London 2012
Stena Line London 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *