24Sep

Eerste werfbeurt voor Stena Britannica

24-09-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Een klein jaar na de indiensttreding van de Stena Britannica is het schip voor onderhoud naar de werf. De Britannica is 3 dagen uit de vaart vanwege deze werfbeurt.

Het schip is vorig jaar opgeleverd door Nordic Yards in Wismar, Duitsland. Op 9 oktober 2010 kwam het schip voor Stena Line in de vaart op de route Hoek van Holland – Harwich. Gistermiddag na aankomst in Hoek van Holland is het schip naar de Keppel Verolme-werf in de Botlek in de haven van Rotterdam gegaan. Daar is het schip drooggezet en zal het een inspectie ondergaan. De eerstvolgende afvaart is zondag de nachtafvaart van Hoek van Holland naar Harwich.Tags: , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen