Grootscheepse controle DFDS-veerboot

Afgelopen zondagavond zijn alle passagiers bij het inchecken van de Princess Seaways extra gecontroleerd door de politie. Naast de normale paspoortcontrole door de douane werden alle voetpassagiers door middel van een drugshond gecontroleerd op het bezit van drugs. Vrachtwagens en auto’s werden door een vrachtwagenscan gecontroleerd op drugsvervoer.

In totaal werden 16 personen aangehouden voor drugsbezit. 15 hiervan werden echter weer doorgelaten, omdat dit om zeer kleine hoeveelheden ging. Tegen één persoon werd wel proces verbaal opgemaakt, omdat deze persoon paddo’s bij zich had. Hij kon de boete van 400 euro niet direct voldoen en zal zich dus later tegen de rechter moeten verantwoorden.

Naast drugs werd er ook nog gecontroleerd op (steek)wapens. Er werden in totaal 2 steekwapens en twee ploertendoders in beslag genomen.

Bron: RTV N-H

1 thought on “Grootscheepse controle DFDS-veerboot

  1. Jeetje!

    Ik dacht dat die 10 keer opnieuw inchecken nergens voor nodig was… En dat die Engelsen met hun fouilleren alleen maar wilden pesten! Maar er worden gewoon wapens meegenomen 😐 Hoe zielig ben je dan!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *