3Apr

[Foto’s] Spathoek EVT gearriveerd in Harlingen

3-04-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Vanochtend rond 10 uur voer de Hunter met de Schleswig-Holstein de haven van Harlingen binnen. Na een sleeptocht van circa 18,5 uur leverde de Hunter de Schleswig-Holstein af in Harlingen. Om 10.30 werd het schip uiteindelijk afgemeerd aan de kade bij Daalimpex. Daarvoor kwam ook de Hurricane van Rederij Noordgat nog erbij. Uiteindelijk na wat hulp van omstanders om de trossen vast te maken, lag het schip vast.

Het schip zal door EVT als Spathoek in de vaart gebracht worden op de route Harlingen – Terschelling. De streefdatum hiervoor van EVT is 1 mei.

De elementen die overgeschilderd zijn waren nog duidelijk zichtbaar, op de schoorsteen en op de zijde van het schip waren nog duidelijk de letters WDR te herkennen. Ook op het autodek waren nog Duitse teksten te lezen. Alleen de Terschellinger vlag in de mast deed denken aan EVT.

Spathoek EVT Harlingen 3 april 2011

De Spathoek van EVT komt als Schleswig-Holstein aan in Harlingen op 3 april 2011

Fotoalbum Schleswig-Holstein (Spathoek) in HarlingenTags: , , , , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

10 reacties op “[Foto’s] Spathoek EVT gearriveerd in Harlingen”
  1. Redmer van der Meer (admin) Post author

   De Foto’s van de Hurricane zal ik je sturen. Het vertrek van de Hunter en Hurricane heb ik niet vastgelegd, ik moest weer naar huis ;). Groeten Redmer

   Reply
  1. Redmer van der Meer (admin) Post author

   3 fotografen op Zuierpier, stuk of 15 mensen op haven/haventoren en uiteindelijk bij Daalimpex stuk of 30-40 mensen.

   Reply
 1. maarten

  Prachtig schip!!!!!!!!!!! Ik volg het op de voet. Weet iemand of er ook foto.s zijn van de binnenkant? Met name de salon enz……? Ik wens evt heel veel sterkte!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen