8Feb

Rederij Doeksen start blog

8-02-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Rederij Doeksen is sinds een aantal dagen aan het bloggen. Dit doet Rederij Doeksen om meer begrip te krijgen voor hun inspanningen en om meer uitleg te geven rondom het openbaar dienstcontract (ODC), de aankomende concessie en de concurrentie.

Rederij Doeksen vindt dat ze zich altijd terughoudend hebben gehouden over dit soort onderwerpen en willen daar met deze blog verandering in brengen. Op het blog zullen actualiteiten en achtergrondinformatie worden geplaatst.

De uitgebreide reden voor het schrijven van een blog wordt omschreven als:
“Omdat wij bij Rederij Doeksen vinden dat er geen recht wordt gedaan aan onze inspanningen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de veerverbinding tussen Harlingen en Terschelling te waarborgen én te optimaliseren. Je kunt niet de ene rederij binnen een openbaar dienstencontract houden aan allerlei verplichtingen, terwijl de ander kan doen en laten wat hij wil, is onze opvatting. Bovendien, zo blijkt uit de discussie, is er nog altijd veel onduidelijkheid rondom het dossier.”

Bron: Blog Rederij DoeksenTags: ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

2 reacties op “Rederij Doeksen start blog”
  1. Redmer van der Meer (admin) Post author

   Dank voor uw reactie!

   Over de opmerking over de bookmark: Ikzelf kan in Firefox 3.5.1 (NL-versie) gewoon een bladwijzer(bookmark) van Veerbootinfo.nl aanmaken. Ik vermoed dat het probleem bij (uw) Firefox ligt.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen