12Jan

Stena Line opnieuw uitgeroepen tot beste veerbootmaatschappij

12-01-2011 door Redmer van der Meer (admin)

Volgens reisagenten is Stena Line de beste veerbootmaatschappij. Stena Line werd hiertoe uitgeroepen voor de 13e keer op rij tijdens de jaarlijkse verenuitreiking.

De veren zijn de meest prestigieuze in de reisbranche en worden bepaald door ca. 7.000 reisagenten. De stemmen worden onder andere gebaseerd op productkwaliteit en service. Stena Line werd met 54% van de stemmen tegenover 19% voor de nummer 2 uitgeroepen tot beste veerbootmatschappij. De prijsuitreiking vond afgelopen dinsdagavond plaats op de vakdag van de Dutch Tourism Expo (voorheen de Vakantiebeurs) in Utrecht.

Stena Line’s directeur Pim de Lange gaf als reactie: “Zeker nu wij het afgelopen jaar twee nieuwe Superferry’s in de vaart hebben genomen, ben ik trots dat wij de Veer opnieuw in ontvangst hebben kunnen nemen. Dat bevestigt dat ons nieuwe product en onze dienstverlening gewaardeerd wordt door de klanten en de reisagent. Ik dank de reisagent voor de waardering van en het vertrouwen in ons. Daarnaast ben ik trots op onze gedreven medewerkers want zonder hen is het behalen van de Veer onmogelijk.”

Bron: Stena LineTags:

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen