30Oct

Doeksen verandert catering en bagagebeleid

30-10-2010 door Redmer van der Meer (admin)

Rederij Doeksen gaat de catering aan boord en in de terminals veranderen. Er zal klantgerichter gewerkt worden en andere producten aangeboden worden. Daarnaast zullen de faciliteiten aan boord verbouwd of veranderd worden.

Per 1 november verandert Rederij Doeksen het bagagebeleid. Er zijn duidelijke regels opgesteld wat betreft handbagage en ruimbagage. De regels lijken een beetje op die in het vliegverkeer. Zo mag handbagage maximaal 55 x 35 x 25 cm groot zijn en niet meer dan 5 kg wegen. Daarnaast mogen er maximaal 3 stuks ruimbagage meegenomen worden. Ook voor specifieke stukken, zoals fietsen of kiteboards, zijn regels opgesteld. Het is niet bekend hoe uitvoerig de controle op de naleving van deze regels zal zijn.

Het complete bagagebeleid kunt u vinden op www.rederij-doeksen.nl.

Bron: Rederij DoeksenTags: , ,

Navigatie

Zie ook:

.

Reacties

5 reacties op “Doeksen verandert catering en bagagebeleid”
 1. Redmer

  Ik vind 5 kilo eerlijk gezegd wel wat weinig. Een spiegelreflex met een extra lens, een laptop en een tas zelf wegen al heel snel meer dan 5 kilo!

  Reply
 2. Sigrid

  5 Kilo is wel weinig. Ik neem altijd met mijn ouders mijn laptop mee, wat boeken van school, een spiegelreflexcamera en dan ook nog eten! Meestal nog veel meer, dat is snel meer dan 5.
  Gr.

  Reply
 3. Gellius KS

  Helemaal met bovenstaande schrijvers eens. Ik neem altijd mijn muziekinstrumenten mee en die gaan niet in de bagagewagentjes. Of gaat Doeksen die bagage verzekeren. Daarnaast vaak een laptop en camera. Veel meer dan 5KG. Ik hoor graag wat daarmee gebeurd.

  Reply
 4. Gerard

  Nu 4 jaar later, catering nog steeds slecht. Met name als het een beetje druk is ( en de meeste drukte moet nog komen).

  Frikandellen die, als het AD een test zou houden in de min punten zouden scoren. Een 1 is nog te veel. En Pepsi cola wat meer met water is aangevuld dan een biertje op Pinkpop.

  Na de nassi is dus een ouderwets stuk vlees uit de frituur ook kwalitatief tot een dieptepunt gezakt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delen